Verzenden & retouren

Als u een bestelling plaatst bij Tastevin Koppers kunt u zelf een bezorgadres (binnen Nederland) aangeven. De bestelling wordt verzonden nadat het verschuldigde bedrag is bijgeschreven op één van onze rekeningen, zie hiervoor "betalen". U ontvangt de bestelling in de regel drie tot vijf werkdagen na bijschrijving.

De verzending geschiedt per gespecialiseerde transporteurs, wij werken samen met specialisten in het vervoeren van wijn: Vinologix en TNT post. In een enkel geval verzenden wij per eigen verzenddienst/ koerier. Het risico tijdens transport wordt gedragen door Tastevin Koppers en eindigt op het moment van ontvangst. Zelf afhalen is in de regel niet mogelijk.

Mocht de bestelling onverhoopt breukflessen bevatten of ontbreken er flessen dan dient u dit aan te tekenen op de vervoersdocumenten en dit zo spoedig mogelijk per E Mail aan ons te melden. U mailt het U bekende adres: [email protected] Na ontvangst van Uw klacht nemen wij per direct, doorgaans telefonisch, contact met U op. In overleg proberen wij tot een goede oplossing te komen.

Indien u niet tevreden bent kunt u de onaangebroken flessen retourneren. U bent zelf verantwoordelijk voor het in goede staat retourneren en de kosten verbonden aan de retourzending. Vervolgens storten wij het bedrag terug op uw rekening. Tastevin Koppers behoudt het recht om eventuele beschadigde, of ontbrekende goederen van dit bedrag af te trekken.

Terug
Copyright © 2019 TASTEVINKOPPERS.NL - Powered by Zen Cart - Template by Proenski